lionheartperformance.se

Prestera under press

Pulsen stiger, du hör dina egna hjärtslag, din röst svajar och dina ben börjar skaka mer och mer i takt med att tråden du hade tänkt följa försvinner längre och längre bort ur sikte. Alla har vi våra Heta Stolar. Det kan handla om att hålla tal på bröllopet, presentera nya målsättningen för de anställda, sjunga offentligt, bli intervjuad i TV med mera.

På seminariet delar Rickard Sjöberg frikostigt med sig av sina egna ”tappade trådar”. Men han förklarar också bakgrunden till varför våra kroppar och hjärnor reagerar som de gör i situationer när förväntningarna är höga. Och efter att ha sett den ena efter den andra falla i samma grop mitt framför ögonen, ger han givetvis även nycklarna till att bryta sig loss ur låsningen.

Res med mig!

Ett föredrag där Rickard tar publiken med på sanna äventyr runt världen. Från vykortsstränder i Seychellerna till slagsmål i Ghana och tulpaner i Holland. Härliga öden och missöden från jordens alla hörn och inte minst receptet på vad som krävs för att göra en lyckad resa.

Kontakt

info@lionheartperformance.se

Länkar:

TV4
Postkodlotteriet